Снимки Флагман.бгНеприятна картина може да се види в момента в село

...
Снимки Флагман.бгНеприятна картина може да се види в момента в село
Коментари Харесай

Пълен цирк в с.Полски извор! Депутати и кметове на ГЕРБ разтоварват помощи за пострадалите семейства, местните гледат отстрани сеир

Снимки Флагман.бг

Неприятна картина може да се види в момента в село Полски извор, община Камено, където преди минути дойдоха дарените ел. уреди от Политическа партия ГЕРБ. Докато народни представители и кметове на ръководещата партия разтоварват от тировете и претрупват в микробуси разпределените помощи, здрави младежи и мъже на междинна възраст следят безучастно. Циркът се разиграва на площада в с. Полски извор. Местните очевидци бяха пристигнали, с цел да видят Бойко Борисов, който обаче се е върнал по средата на пътя поради ненадейно зародили държавни каузи, написа Флагман.бг.

 

Общо 419 са ел. уредите, които ще бъдат разпределени на всичките  187 потърпевши семейства, в това число и за двете наводнени детски градини в селата Черни връх и Равнец. 

Бялата техника е на стойност 140 хиляди лв. и е закупена със средства от дотацията на Политическа партия ГЕРБ-100 хиляди лева, а останала част е събрана от дарителската акция на партията. 



В тежката товаро-разтоварна активност и все още са включени двамата зам.-председатели на ГЕРБ Цветан Цветанов и Димитър Николов, народните представители Димитър Бойчев, Ивелина Василева, Иван Вълков, Диана Саватева, кметовете, Жельо Вардунски, Васил Едрев, Иван Алексиев и Иван Жабов. Тук са и общински съветници на ГЕРБ от Бургас, както и зам.-кметът на Приморско Захарина Неделчева. Изпълнителният шеф на пристанището Диан Димов и водачът на Младежки глас Тодор Йосифов също са измежду най-активните. В интервенцията взе участие и зам. регионалният шеф Севдалина Турманова. 

Вече близо час пратениците на Бойко Борисов не престават благотворителната акция без значение от ниските температура, ръмящия дъжд и калта. На локалните хора към този момент им омръзна да гледат по какъв начин услужливото държание на големците и се отелиха по домовете си на топло.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР